Jobb, Champagne, Eksamen og Fest

 

Jeg savner egentlig å sitte oppe til klokka halv 3 på natta og blogge masse om det som opptar meg i hverdagen. Men jeg har ikke det samme behovet som før. Jeg føler jeg er litt ferdig med å beskrive alt i livet mitt for alle og enhver, til tross for at det var mest gode tilbakemeldinger på det. Det har vel også noe med at jeg lykkes i mye jeg gjør for tiden, og jeg husker ikke sist jeg var deppa over lenger tid, mer enn én dag. Jeg kan være en karusell iblant når det gjelder følelser, tristhet og positivitet. Fundamentet mitt er uansett positivitet, noe som jeg håper jeg alltid vil ha med meg.

Siden sist har jeg feiret jul slik som de fleste av dere (uten julestemning! What a disaster!). Jobba en del og feiret nyttårsaften med å jobbe på Rick's Trondheim før det ble nachpiel for alle oss som måtte slite rævva av oss på nyttårsaften for at dere andre skulle ha det gøy c",)
2. juledag ble jeg invitert på jentefest til ei bloggvenninne som jeg aldri har snakket noe særlig med før. Husker bare at jeg traff henne i døra på Frakken da jeg jobba der for 2-3 år siden. Og jeg koste meg, og Cindy er ei dame man blir fort glad i, håper virkelig vi møtes masse mer! :) Jeg kjøpte to champagneflasker som skulle spares til nyttårsaften. Den ene ga jeg bort til søskenbarnet mitt da hun hadde bursdag lille julaften. Den andre skulle jeg poppe på nyttårsaften, men den ble selvfølgelig glemt igjen hjemme. Så nå spares den til bursdagen min neste fredag som feires hvor? Rick's. Hvem kunne tenke seg det? ;) Champisen blir åpnet på vorspielet, bare så ingen tror jeg skal gjemme med meg drikke i veska på vei inn ;)

Jeg var på nattevakt i gårnatt og ble i dårlig form allerede før jeg dro på jobb. Nå er det tett nese, nysing i hytt og pine og ustelt hår, for å ikke snakke om null sminke. Håper på å bli bra igjen snart! =)

Sa jeg at det gikk bra på eksamen? Ser ut til at jeg er 1/5 på vei til å bli jurist c",) Only 4 years to go!

Marte har overbevist meg om å KJØPE HÅR på nett, noe jeg synes høres heeelt galt ut, men får håpe det ikke blir like galt når "håret kommer". Hehe... ;D

Jeg fikk melding fra farmor, om man kan kalle henne det, i går. Det sto det at hun hadde sendt bursdagsgave til meg i posten. Det var ganske så hyggelig :)

Savner Trondheim noe vanvittig! 

Én kommentar

Cindy

09.01.2011 kl.18:46

Åh!<3

Skriv en ny kommentar

hits