Boobs are boobs, booty is booty

 

Tenkte jeg skulle dele noe litt personlig med dere, kanskje noen er i samme båt som meg?

Jeg har lenge hatt perioder der jeg har hatt komplekser for spesielt hoftene mine med at de er så runde og fyldige. Ja, det er andre ord for feit kanskje..?
Saken er den at da jeg trente som "verst" da jeg bodde i Telemark så gikk jeg ned 10 kg. men hoftene og rumpa var fortsatt like runde i kantene.
Som regel så prøver jeg å fremheve det jeg har, man burde ikke skammes eller være flau over seg selv. På bursdagen min sist helg så fikk jeg et kompliment av ei venninne der jeg gikk opp trappa på Rick's med henne bak meg, om at jeg hadde den fineste rumpa hun hadde sett. Og jeg har tidligere også fått bra feedback på min veldig runde bakdel. Slike ting bør man klare å gjøre til en FORDEL for seg selv og heller være stolt istedet for å prøve å skjule, tenke på det konstant og skammes for at man ikke kan gjemme seg under senga fordi rumpa går ikke med på det.

 


Som gutta på Rick's sier: Rumpe er rumpe og pupper er pupper! No matter what. Så la oss alle være stolte over det vi har, smått eller stort, flatt eller fyldig, Makan til unødvenige ting man skal bekymre seg over her i verden! c",)

 

Én kommentar

Cindy

20.01.2011 kl.16:52

Æ låve dæ!!! Rompa di e dritfin!:)

Skriv en ny kommentar

hits