Noe som skjer én gang hvert fjerde år på I Z E

Én gang hvert fjerde år så kan du lese om politikk på denne bloggen. Ikke engang når det er valg her hjemme i Norge så får du høre et jæ**a ord angående politikk. Vel, nå er det 4 år siden sist, så det er på tide å få øst ut det lille av politiske meninger jeg har innabords.

Jeg blir så oppgitt og ja, litt frustrert når jeg leser på Dagbladets sider om hvilken "dårlig" jobb Obama har gjort i USA de siste årene og at han er sjefen over et "synkende skip". Hvor tar de dette fra? Hadde vi trodd at USA skulle bli forandret over natten? Hadde vi trodd at dagen etter han kom inn i stillingen som president så skulle vi få se markante forandringer/forbedringer? Bare det å ha fått trumpet igjennom en helsereform på den tiden fra 2009 er jo i seg selv en markant forbedring. Garantert en skap-republikaner som er journalist i DB politikk for tiden.


En mer "likandes" president skal du lete lenge etter

Nei, jeg verken kan eller vil ikke påstå at jeg kan mye om hva USAs president har gjort de siste årene, men fra mitt perspektiv så har ikke USA sunket såvidt jeg har fått med meg. Det er mye mer positivitet ute og går nå i forhold til da Bush satt øverst, for å ikke snakke om at man hører mye mindre om hevn hva midtøsten angår, og heller mer om å reise seg igjen.

Hva er det Obama har gjort som er så ille??

Hadde jeg vært amerikaner i dag så vet både jeg og du hva jeg hadde stemt.Over og ut,- snakkes politisk på tirsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits