Oppdatering fra ugla om uglas kjenslor

Jaja

Jeg vet ikke helt hva jeg skal ytre til dere få lesere om dagen. Livet har vært mer eller mindre fantastisk den siste tiden. Jeg har vært glad, jeg har vært spent, følelsene har vært merkbar og savnet har vært ganske stort til tider. Føler meg litt tom nå egentlig. Møtte en mann i oktober som jeg ikke kommer til å glemme. Det er vel bare å fyre løs med nye eventyr, men må først prøve å innse at det er det jeg faktisk MÅ (kontra; VIL). Er nok litt lei meg om dagen på grunn av dette, og vi vet alle og enhver at dette kommer til å gå over. Det er bare snakk om tid, mer latter og venner som er der når man trenger å prate.

Og så er jo den herlige julen foran oss. Jeg elsker jul! Liker ikke den fete julematen og disse obligatoriske kveldene med bare tomt prat med folk man egentlig ikke har så mye til felles med lenger. MEN, jeg gleder meg til hele den julestemningen, julelysene, folk har fri fra jobben og gavene er kjøpt, gitt og pakket opp og alt man gjør er å tenke på seg selv. Og vennene. Og den nærmeste familien. I år skal jeg ha et lite juletre hjemme hos meg i MIN egen leilighet. Og så skal det opp noen julelys i vinduene, og kanskje jeg klarer å finne igjen lysestaken min også?

Vel, jeg sitter på jobb nå, vi får prates mer senere.... Hadde behov for å få ut en brøkdel av hva jeg føler for tiden. Hvem vet når neste gang blir.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits