Slutt å vent på noe som aldri kommer

Jeg har tatt meg selv i å vente på ting i det siste. Etter noen tanker rundt dette, så har jeg innsett at nesten hele livet mitt har gått med til å vente. La meg gi deg noen eksempler på det å vente så du skjønner tegninga:

- vente på å få nok energi til å trene

- vente på riktig tidspunkt for å slutte med en avhengighet (røyk, snus etc.)

- vente på pakken i posten

- når pakken i posten har kommet så er det noe nytt å vente på, for eks. et salg, en ny pakke, en "etterlengtet regning" osv.

- vente på vår

- vente på sommer

- vente på jul

- vente til man får eget hus

- vente til man får barn

- vente til man er ferdig utdannet

- VENTE TIL I MORGEN

Du skjønner greia.Så det jeg har funnet ut er at man må bare ta seg tid, energi og det som trengs for å gjøre det du skal I DAG. Ikke vent til det føles riktig, fordi DEN DAGEN KOMMER ALDRI. Jeg vil ikke sitte på gamlehjemmet i en alder av 90 og innse at jeg brukte livet mitt til å vente! Vi må bli flinkere til å nyte nuet, hvorfor er det så vanskelig?

Det jeg tenker mest på for tiden er å trene. Jeg kommer meg på trening en sjelden gang, men hvis man virkelig vil utrette noe så holder det ikke med "en sjelden gang". Og jeg har sagt til meg selv at "bare jeg får meg en dagjobb så skal dette gå bra! Da får jeg mer energi!" For tiden jobber jeg kun natt, og det sliter meg ut. Så her er jeg, VENTER på en annen hverdag så jeg kan begynne med planene mine. Jeg har nå ventet i 26 år, 2 måneder, 2 uker og 1 dag. Det høres ikke bra ut at jeg har ventet så lenge.

Hvis du vil noe, så begynn I DAG!

Nå er klokka 01:35 og treningssenteret er stengt. Men jeg lover, i morgen dukker jeg opp der. Jeg skal ikke vente på å få nok energi til å begynne å trene. Trening GIR SELV energi.

Anbefaling: Gjør det du vil og ønsker I DAG!

 

DONE WITH THE EXCUSES! START TODAY! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits