"Du skal ikke kanskje bare dra i dag da?"

Hvis du har fulgt med på bloggen så har du kanskje fått med deg at jeg datet en herlig mann i fjor: http://ize.blogg.no/1386225907_jeg_er_glad_i_deg_mid.html

Han var ikke like herlig som jeg trodde. Vi tok kontakt med hverandre igjen rundt 7 måneder etter, da hadde han flyttet til Tønsberg. Jeg skulle til Oslo på eksamen og som alltid så er det på en fredag og en mandag. Så han sa at jeg kunne komme til han i Tønsberg og være fredag, lørdag og søndag før jeg reiste tilbake til Oslo. Jeg sa ja takk til det, han var jo super å være sammen med!

Lørdag sånn rundt i 14-tiden så gjorde vi egentlig ingenting. Jeg hadde aldri vært i Tønsberg før så følte ikke jeg kunne gå ut og gjøre ting uten ham heller. Kommer ut av dusjen, hadde ordnet meg, var spent på "hva dagen bringer" og så klarer han å skvise ut fra den frekke kjeften sin at "Du skal ikke kanskje bare dra i dag da?"

What, hva faen! Jeg kunne ikke komme meg fort nok derfra. Og han kom med forslaget om at jeg kunne bli med til byen mens jeg ventet på toget som gikk tilbake til Oslo om 2 timer. Ja-men-hva-faen skal jeg si til det? Javel! Jeg ble så sjokkert at jeg klarte ikke gjøre annet enn å forholde meg TYSST og bare henge med. Det var 2 laaaange timer.

Aldri har jeg blitt "kasta ut" av noen sitt hjem før, og det håper jeg virkelig ikke skjer flere ganger heller. Makan til oppførsel. Aldri opplevd lignende.

LÆRDOM: Hvis du ikke er sikker på at du vil ha besøk så ikke inviter noen på besøk! Fordi karmaen din blir ødelagt for alltid hvis du finner på å kaste ut vedkommende fordi du enten kjeder deg, har en finere dame i sikte eller synes guttekveld høres bedre ut enn besøk.
Tenk deg om!

OVER OG UT

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits